Διεθνείς Μεταφορές
Διαθέτουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών
SKG Cargo
.
.
Εθνικές Μεταφορές
Κάλυψη κάθε ανάγκης μέχρι και την τελική παράδοση
SKG Cargo
.
.
Ειδικές Μεταφορές
Στόχος μας να υπερβούμε τις προσδοκίες σας
SKG Cargo
.
.

Διεθνείς Μεταφορές | ADR | SKG Cargo

Η “SKG Cargo Services”, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι μια εταιρία με εμπειρία στις Πρακτορεύσεις Διεθνών Μεταφορών,  στις υπηρεσίες Logistics και στις εκτελωνιστικές εργασίες, η οποία συνδυάζει το δυναμικό της ξεκίνημα με την παρουσία έμπειρων στελεχών, ικανών να διαχειρίζονται όλο το φάσμα των εμπορευματικών αποστολών στο σύγχρονο περιβάλλον της διεθνούς οικονομικής διασύνδεσης και αλληλεξάρτησης.

Υπηρεσίες στο Ρυθμό των Αναγκών σας
Η κάλυψη κάθε ανάγκης για μεταφορά και αποθήκευση μέχρι και την τελική παράδοση στο σημείο που επιθυμείτε, αναλαμβάνοντας και όλες τις ενδιάμεσες διαδικασίες.
Διεθνείς Μεταφορές | ADR | SKG Cargo
Eκτεταμένο Δίκτυο Συνεργατών
Το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μας προσφέρει παγκόσμια κάλυψη με άμεση ανταπόκριση σε κάθε αίτημα και σε κάθε στάδιο της αποστολής σας. Ειδικευόμαστε σε όλα το φάσμα των εναέριων, θαλάσσιων και οδικών μεταφορών.
Ταχύτητα
Εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών με παγκόσμια κάλυψη και άμεση ανταπόκριση.
Προσαρμοστικότητα
Διαρκής αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες.
Διαρκής Ενημέρωση
Διαρκής ενημέρωση για κάθε εξέλιξη στον τομέα των εγχώριων & διεθνών μεταφορών.

Υπηρεσίες

Η ‘’SKG’’ Cargo Services σας παρέχει υπηρεσίες Logistics και Τελωνειακών Καθεστώτων Αποθήκευσης, όπως επίσης και... Περισσότερα

Αποθήκευση και Logistics

Υπηρεσίες εκτελωνισμού παρέχονται για φορτία που έρχονται στην Ελλάδα μέσω των λιμανιών του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, τα αεροδρόμια και τους σιδηροδρομικούς... Περισσότερα

Εκτελωνιστικές Διατυπώσεις
Εξειδικευμένες Υπηρεσίες
Excellence in Transport
Οι δικές σας ανάγκες είναι εκείνες που μας εμπνέουν και μας κατευθύνουν να μετατρέπουμε την επιθυμία σας σε πραγματικότητα

Ζήτηση Προσφοράς

Ζήτηση Προσφοράς

Ζήτηση Προσφοράς

Η ομάδα της ‘’SKG’’ Cargo Services καλωσορίζει ζητήσεις προσφορών (RFQ: Requests For Quotation). Παρακαλούμε απευθυνθείτε στην εταιρεία μας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (E-mail) επιλέγοντας από τις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις με κριτήριο την περιγραφή που αντιστοιχεί ή που είναι πιο κοντά στις απαιτήσεις σας. Θα εκτιμούσαμε στη ζήτησή σας να συμπεριλαμβάνονται στοιχεία όπως φύση & συσκευασία φορτίου, διαστάσεις, βάρος, αιτούμενος τρόπος μεταφοράς, εφαρμόσιμο INCOTERM, διαδρομή, όπως και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πληρέστερα και να ανταποκριθούμε έγκυρα στη ζήτηση και τις προσδοκίες σας.

Παρέχουμε την πρότασή μας την ίδια ημέρα παραλαβής της ζήτησής σας ή εντός 24 ωρών!

Γενικό φορτίο

Εξειδικευμένα & Project φορτία

Προσωπικά Στοιχεία
Στοιχεία Μεταφοράς
Παραλαβή
Αποστολή
Στοιχεία Φορτίου
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Πρόσφατα Blog

εξωτερικός χώρος αποθήκης SKG Cargo Services

Η «SKG Cargo Services» προσφέρει στους συνεργάτες της, στις εγκαταστάσεις Τελωνειακής Αποθήκευσης στα Διαβατά, μια νέα μοναδική υπηρεσία.

Το περίπτερό της SKG Cargo Services συμμετείχε ως εκθέτης στην 9η «Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics»

Με πολύ μεγάλη ικανοποίηση, σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα της SKG Cargo Services συμμετείχε ως εκθέτης στην 9η «Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics», που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο «Athens Metropolitan Expo», από 30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου 2023.

Υποστήριξη μεταφορών και Logistics

Στην ‘’SKG’’ Cargo Services προσφέρουμε υποστήριξη μεταφορών και Logistics για Projects με πλήρους εύρους θαλάσσιες, αεροπορικές, οδικές και Multi-modal μεταφορές στην Ελληνική, Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Αγορά.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτ. - Παρ.: 09:00 – 17:30

Σάβ: Κλειστά

Κυρ.: Κλειστά

Διεύθυνση

Κεντρικό γραφείο : 21,
Ν. Κουντουριώτη – 546 25 Θεσσαλονίκη – Ελλάδα
Αποθήκη : Ναυαρίνου, Α.Ο. 675 (πάροδος Πόντου Διαβατών), Δήμος Δέλτα, Δ. Δ. Εχεδώρου 570 08 Διαβατά – Θεσσαλονίκη – Ελλάδα
info@skgcargo.com

SKG Cargo

Η “SKG Thessaloniki Cargo Services” είναι μια εταιρία στο χώρο των πρακτορεύσεων, μεταφορών και Logistics.